Mi Curved Gaming Monitor 34″

499,00

Ky monitor lojërash do t’ju bëjë të harroni të gjithë monitorët e mëparshëm dhe të vendosni një standard krejtësisht të ri. Vjen me ekran 21:9 dhe ofron imazh 30% më të gjerë se ekranet konvencionale 16:9. Me një rezolucion prej 3,440 x 1,440 piksel dhe një shpejtësi përditësimi prej 144 Hz, do të përjetoni imazhe të mprehtë dhe pa pengesa. Nëse dëshironi, mund ta ndani në disa ekrane në mënyrë që, për shembull, të punoni në disa detyra në të njëjtën kohë.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177745614 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë