Xiaomi Mi Metal Carry-on Luggage 20” (Silver)

269,00

Dimensionet; 551 × 383 × 203 mm (duke përfshirë rrotat), 505 × 383 × 203 mm (pa rrota)
Pesha: 4,2 kg Materiali: Alumini dhe magnezi, brenda 100% poliestër

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177714719 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë