Xiaomi 6A Type-A Type-C

9,90

Kabllo Type-A në Type-C. Ka një gjatësi prej 100 centimetrash dhe ju ofron kalim të shpejtë dhe shumë të sigurt të të dhënave. Suporton karikim të shpejtë dhe është i përshtatshëm për nj shumllojshmëri pajisjesh si laptop, table, celularë etj

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177784262 Categories:

Specifikat

Specs
Product name
Xiaomi 6A Type-A to Type-C Cable
Material
TPE
Ports
USB-A to Type-C
Colour
White
Compatible devices
Smartphones and other digital devices with USB Type-C ports
Current
6A
Length
1m
Package contents
Xiaomi 6A Type-A to Type-C Cable × 1
CE leaflet × 1
Warranty notice × 1

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë