Xiaomi Robot Vacuum E10C

Original price was: €189,00.Current price is: €149,00.

Bëni pastërtinë e shtëpisë suaj më të lehtë me Xiaomi Robot Vacuum E10C. Ky robot vakum inteligjent ofron një performancë të fuqishme thithjeje dhe funksionalitete të avancuara për një pastrim efikas. Me sensorë të sofistikuar dhe hartëzimin inteligjent, E10C navigon në mënyrë të sigurt dhe precize rreth shtëpisë suaj, duke pastruar të gjitha qoshet dhe këndet. Funksioni i kontrollit nga aplikacioni ju lejon të planifikoni dhe monitoroni pastrimin nga distanca. Me Xiaomi Robot Vacuum E10C, ju përfitoni një ambient të pastër dhe të freskët çdo ditë.

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €189,00.Current price is: €149,00.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812747940 Categories:

Specifications

Name: Robotic Vacuum Cleaner
Model number: B112
Main unit dimensions: Φ325x80mm
Rated power: 35W
Rated voltage: 14.4V⎓
Charging voltage: 20V⎓
Battery capacity: 2500mAh (rated capacity)
2600mAh (nominal capacity)

Charging dock

Charging dock model: CDZB112
Rated input: 20V⎓ 0.6A
Rated output: 20V⎓ 0.6A
Product dimensions: 146×122×87.5mm

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë