Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light HEPA Filter (2-Copë)

16,90

Filter me 3 shtresa me densitet të lartë. Struktura e filterit me tre shtresa jo vetëm që mund të kapë grimcat mikroskopike të pluhurit, por gjithashtu jep performancë efektive filtrimi afatgjatë. Mund të lahen dhe janë miqësore me mjedisin.

Disponueshmëria: Në stok

16,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177723902 Category:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë