Xiaomi Mi Electric Shaver S101

34,90

Rroje elektrike Xiaomi S101 ofron një përvojë të re rruajtjeje! Pajisja përbëhet nga tre koka rruajtjeje, secila prej të cilave ka dy linja tehe. Kjo do të thotë që 18 tehe sigurojnë një rruajtje edhe më të këndshme, të shpejtë dhe të qetë! P. Gjithashtu ka një matës të tensionit të integruar që siguron dalje të qëndrueshme me shpejtësi të lartë dhe fuqi të jashtëzakonshme edhe kur bateria është e ulët.

Pajisja ka rezistencë ndaj ujit IPX7 dhe është plotësisht e larë si e tillë, dhe tehet e saj të lëvizshme lejojnë pastrim të lehtë dhe të plotë.

Disponueshmëria: Në stok

34,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812736579 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë