Xiaomi Hair Clipper

39,90

Prerësja e flokëve Xiaomi është produkti i dukshëm për prerje të butë dhe precize, sepse ju jep pikërisht rezultatin që kërkoni. Elegant është i pajisur me një bateri të fuqishme litiumi që ju lejon të përdorni produktin për plot 180 minuta kur është plotësisht i karikuar. Wireless dhe i rezistent ndaj ujit, kështu që ju mund të përdorni prerësin si brenda dhe jashtë dushit.

Disponueshmëria: Në stok

39,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177776892 Categories:

Specifikat

Kyç me një buton

Prerësi i flokëve Mi Electric përmban një krehër të tipit rrëshqitës që bllokon gjatësitë e prerjeve të flokëve nga 0,7 në 21 mm dhe mbështet rregullimin me një buton për funksionim të lehtë.

Kokë prerëse qeramike Nano Zhurmë e shpejtë, e qetë dhe jashtëzakonisht e ulët

Nano-qeramika është 1.6 herë më e fortë dhe më e lëmuar se çeliku inoks i zakonshëm, kjo është arsyeja pse edhe me shpejtësi të lartë, prerësi i flokëve Mi Electric nuk do të prodhojë aq zhurmë dhe nxehtësi.

Bateri me jetëgjatësi

Prerësi i flokëve Mi Electric mbështet karikimin e shpejtë i cili mund ta karikojë plotësisht pajisjen në 1.5 orë. Me një orë karikim të shpejtë, pajisja në fakt mund të përdoret për më shumë se 80 minuta me fuqi të plotë.

Këndi i rrumbullakosur i tipit R

Krehja dhe skajet e kokës së prerësit janë të pajisura me një dizajn të rrumbullakosur për të garantuar siguri dhe rehati gjatë prerjes së flokëve. Koka e prerësit përbëhet nga thika të lëvizshme dhe statike të cilat mund të presin në mënyrë efektive flokët në çdo kënd.

Ndërfaqja USB e tipit C

Për të karikuar prerësin e flokëve Mi Electric, thjesht lidhni kabllon USB Type-C në çdo pajisje që mund të furnizojë energji si prizat USB apo edhe laptopët.

Specifikimet:

Procesi i rruajtjes
 R Prerës me kënd të rrumbullakosur në formë R Krehër pozicionimi i tipit
rrëshqitës Motor 5800 rpm 55dB zhurmë Fuqia e vlerësuar Fuqia 5W Tensioni nominal 5V Bateria 600mAh Lloji C Koha e karikimit 120 minuta Koha e punës 90 minuta

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë