Redmi Note 10 5G

249,00

Lidhuni me internetin shumë të shpejtë 5G dhe shijoni filma, video dhe lojra pa ndalesa e vonesa. Redmi Note 10 5G vjen me prosecor 7nm dhe dhe ekran 6.5” FHD+ AdaptiveSync. Jepini vetes mundësinë e të shijuarit një eksperiencë si kurr më parë.

 

Disponueshmëria: Jasht stokut

Category:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë