Mi Wireless Silent Edition Mouse

14,90

Dizajn i vecante dhe i rehatshem. Mund te lidhet me dy pajisje njekohesisht duke  i nderruar me ane te butonit ‘Mode’. Butona te cilet nuk bejne zhurme. Sensor me saktesi te larte deri ne 1300 dpi. Dy butona anesor per funksione te ndryshme. Jetgjatesi baterie deri ne 12 muaj me bateri 2 x AAA. Transporti nuk perfshiet nen shumen 19.99 (Transporti 2euro)

Ngjyra
Black

14,90

Blej Tani
Në shportë
SKU: N/A Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë