Mi Router 4A (White)

24,90

Xiaomi Router 4A është një pajisje që funksionon në dy frekuenca 2.4 GHz dhe 5 GHz me një gjerësi bande totale prej 1167 Mbps. Shijoni transmetimin e qetë të videos, shfletimin pa probleme në internet dhe lojërat në internet pa vonesa.

Disponueshmëria: Në stok

24,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6970244525536 Categories:

Specifikat

Specifikimet
Dimensionet

188 mm x 100,5 mm x 175 mm
Ngjyra e produktit

E bardha
Përpunues

MT7628DA
ROM

16 MB
Memorje e brendshme

64 MB
Wi-Fi 2.4 GHz

2×2 (mbështet protokollin IEEE 802.11n, shpejtësia maksimale e mundshme prej 300 Mbps)
Wi-Fi 5 GHz

2×2 (mbështet protokollin IEEE 802.11ac, shpejtësia maksimale e mundshme prej 867 Mbps)
Antenat e produktit

4 antena të jashtme të gjithanshme (dy antena 2.4 GHz me fitim maksimal prej 5dBi; dy antena 5GHz me fitim maksimal prej 6dBi)
Shpërndarja e nxehtësisë së produktit

Shpërndarja natyrale e nxehtësisë
Ndërfaqet totale

Dy porte LAN vetë-përshtatëse 10/100M (Auto MDI/MDIX) Një portë WAN vetë-përshtatëse 10/100M (Auto MDI/MDIX)
Dritat treguese LED

2
Butonat e rivendosjes së sistemit

1
Ndërfaqja e hyrjes së energjisë

1
Standardet e protokollit

IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IEEE 802.3/3u
Standardet e certifikimit

GB9254-2008 YD/T993-1998 GB4943.1-2011
Informacioni i garancisë

1 vit garanci e plotë e pajisjes
Specifikimet pa tela
brez i dyfishtë

2.4 GHz dhe 5 GHz
Modulimi

11b: DSSS: DBPSK (1 Mbps), DQPSK (2 Mbps), CCK (5,5/11 Mbps)
11a/g: OFDM: BPSK (6/9Mbps), QPSK (12/18Mbps), 16QAM (24/36Mbps), 64QAM (48/54Mbps)
11n: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM. Përcaktimi i tarifave: MCS0 në MCS15
11ac: MIMO-OFDM: BPSK, QPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM. Përcaktimi i tarifave: MCS0 në MCS9 (mbështet 2 transmetime)
fuqia e transmetimit wifi
CE EIRP:
<20 dBm (2,4 GHz)
<23 dBm (5 GHz)
Specifikimet e softuerit
Sistemi operativ

Sistemi operativ i ruterit inteligjent Mi Wi-Fi ROM i bazuar në një version shumë të personalizuar të OpenWRT
Siguria pa tela

Kriptimi WPA-PSK/WPA-PSK2, kontrolli i aksesit me valë (lista e zezë dhe lista e bardhë), fshehja e SSID, parandalimi inteligjent i aksesit të paautorizuar
Aplikacioni i Menaxhimit

Mbështet ueb, Android dhe iOS
Aksesorët e produktit

1 x manual përdorimi (përfshin kartën e garancisë)1 x furnizim me energji të produktit (12V/0,6A)
Mjedisi operativ
Temperatura e funksionimit: 0–40°C

0–40°C
Lagështia e funksionimit

RH 10%-90% (pa kondensim)
Temperatura e ruajtjes

-40–70°C
Lagështia e ruajtjes:

RH 5%-90% (pa kondensim)
Përmbajtja e paketës
Ruteri
Manuali i perdoruesit
Kabllo të energjisë

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë