Mi Cleaner Light

139,00

Fshesa që nuk duhet të mungoj kurrsesi në shtëpitë tuaja. Fshesa e vakumit Xiaomi G10 me 3 cikle filtrimi, bateri me kapacitet të lartë 2500 mAh dhe depozitë pluhurash 0.5L. Tashmë pluhurat dhe papastërtië nuk do jen më problem.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177723889 Categories:

Specifikat

Operating voltage21.6 V
Operating power220 W
Lithium battery capacity2500 mAh
Working time (standard mode/MAX mode)45 min/13 min (without electric ground brush)
Charging voltage26.0 V
Charging current0.5 A
Charging timeApprox. 5 hours
WeightApprox. 2.3kg
Noise≤ 79 dB
Dimensions240 × 148 × 1132 mm

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë