Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Compact Filter

39,90

Filteri zëvendësues për Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact që filtron dhe kap në mënyrë efektive 99,97% të grimcave që nuk dëshironi të thithni. Ju lehtë dhe pa probleme zëvendësoni filtrin duke vidhosur në pjesën e poshtme të pastruesit të ajrit. Jetëgjatësia e filtrave është 6-12 muaj.

Disponueshmëria: Në stok

39,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177775352 Category:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë