Xiaomi Mi Electric Toothbrush T302

Original price was: €49,90.Current price is: €39,90.

Furça e dhëmbëve T302 është një pajisje e pavarur për të rriturit e krijuar për kujdes efektiv oral. Siguron higjienë të plotë të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve, duke ndihmuar në ruajtjen e shëndetit të tyre. Furça ka një stacion të përshtatshëm karikimi me valë dhe vjen me katër koka furçash.

Ngjyra
Choose an option

Original price was: €49,90.Current price is: €39,90.

Blej Tani
Në shportë

Additional Information

Ngjyra

,

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë