Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G9 Plus

249,00

Një fshesë me korrent me një bateri të madhe 2500 mAh, e cila lejon pajisjen të funksionojë vazhdimisht deri në 60 minuta. Një grup furçash dhe tre mënyra funksionimi ju lejojnë të përshtatni lehtësisht hooverin sipas nevojave tuaja.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177788611 Category:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë