Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen)

419,00

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (2nd Gen) është shoqëruesi juaj i përsosur i përditshëm për udhëtime miqësore me mjedisin. Me shpejtësi deri në 25 km/h në modalitetin “Sport”. Bateria me jetëgjatësi ofron një rreze udhëtimi prej 25 km, duke ju lejuar të eksploroni më tej.

Disponueshmëria: Në stok

419,00

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812765364 Categories:

Specifikat

Emri i produktit: Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (gjenerata e dytë)
Maks. shpejtësia: 25 km/h (shpejtësia maksimale për çdo modalitet / Modaliteti i këmbësorëve: 6 km/h / D: 15 km/h / S: 25 km/h)
Gama e udhëtimit: 25 km
Pesha e produktit: 16.2 kg
Maks. anoj: 15%
Frenimi: E-ABS dhe frenat me daulle
Fuqia e vlerësuar e motorit: 300 W
Maks. fuqia motorike: 500 W
Goma: Goma pneumatike 10″.
Maks. ngarkesës: 100 kg
Lartësia e kalorësit: 120-200 cm
Mosha e kalorësit: 16-50 vjeç
Temperatura e punës: -10℃–40℃
Temperatura e ruajtjes: -20℃–45℃
Vlerësimi IP: IPX4
Koha e karikimit: Përafërsisht 8 orë
Modeli i baterisë: C1387A1
Energjia e baterisë: 221 Wh
Temperatura e karikimit: 0℃–45℃
Fuqia maksimale e daljes: 36.3 W
Rryma hyrëse: 1.0A
Rryma e daljes: 1.5A
Tensioni i hyrjes: 100-240 VAC, 50-60 Hz
Maks. tensioni i daljes: 25.2 V

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë