Xiaomi Smart Pen Gen2

99,90

Lapsi i ri inteligjentështë partneri i përsosur për tabletin tuaj Xiaomi Pad 5 ose Pad 6, pavarësisht nëse jeni duke skicuar, shkruar ose shikuar video, ky stilolaps i bën të gjitha. Xiaomi ka shqyrtuar me kujdes se si duhet të funksionojë një stilolaps tabletë dhe si përdoret, shkrimi nuk ka qenë kurrë më i këndshëm.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6941812725245 Categories:

Specifikat

Modele të përputhshme
Seria Xiaomi Pad 5, Xiaomi Pad 6
Gjatësia e stilolapsit
160 mm
Shkalla e mostrave
240 Hz
Butona të dyfishtë
Butoni kryesor, butoni dytësor
Pesha
13 g
Ndjeshmëria ndaj presionit
4096-niveli

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë