Xiaomi Instant Photo Printer 1S Set

149,00

Printeri i menjëhershëm i fotografive Xiaomi 1S Set Printim i menjëhershëm me valë me rezolucion të lartë Laminim automatik, printer i lehtë portativ fotografish i pajtueshëm me pajisjet iOS dhe Android

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6941812701614 Category:

Specifikat

Teknologjia e printerit:
Teknologjia e sublimimit të ngjyrave

Rezolucioni i printerit:
300 dpi, 256 ngjyra

Madhësia e printimit:
10,16 x 15,24 cm / 7,62 x 7,62 cm
4 x 6 inç / 3 x 3 inç

Shpejtësia e printimit:
Deri në 57 sekonda

Kapaciteti fotografik:
40 fletë
Letër fotografike Xiaomi Instant (6″ dhe 3″)

Kapaciteti i shiritit:
40 foto për 1 fjongo

Aplikacioni:
Xiaomi Home

Lidhja:
Mopria Print
Air Print
Wifi Direct Printim
me valë (2,4 GHz)

Përputhshmëria:
Android
iOS
Windows

Furnizimi me energji elektrike:
100-240V
50/60Hz

Dimensioni:
194 x 124.6 x 83.6 mm
1.2 kg

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë