Xiaomi Mi High-capacity Gel Pen (10-Pack)

5,90

Paketë me 10 stilolapsa Xiaomi xhel. Pjesa më e madhe e trupit të stilolapsit është një depozitë boje dhe stilolapsi zgjat 4 herë më shumë se instrumentet e zakonshme të shkrimit. Konstruksion mat, material jo i rrëshqitshëm për kapje të rehatshme, bojë japoneze MIKUNI, fije zvicerane 0.5mm MIKRON.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177723650 Category:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë