Xiaomi Microwave Oven

Përgatitni ushqime të shijshme dhe të shpejta me Furrën me Mikrovalë Xiaomi. Kjo pajisje moderne ofron funksione të avancuara për ngrohje, gatim dhe shkrirje të ushqimeve në mënyrë të shpejtë dhe të barabartë. Me një dizajn elegant dhe përdorim të lehtë, Furrën me Mikrovalë Xiaomi është ideale për çdo kuzhinë, duke ju ndihmuar të kurseni kohë dhe të shijoni ushqime të përgatitura në mënyrë perfekte.

SKU: 6941812761908 Categories:

Specifications

Product name: Microwave oven
Rated voltage: 220-230V~/230-240V~/220V~
Rated vapacity: 20L
Rated frequency: 50Hz
Product model: MWB010-1A/MWB010-2A/MWB010-3A/MWB010-4A
Rated input power: 1100W
Rated microwave frequency: 2450MHz
Product dimensions: 456 x 343 x 264mm

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë